Wie woont er straks in het funda Huis?

De gemiddelde funda bezoeker droomt van een kasteel, zoekt een vrijstaande woning en koopt een rijtjeshuis. Dit blijkt uit de 1 miljard keer dat woningen werden bekeken in 2016, de big data van funda. In 2017 hebben twee architecten “het funda Huis” ontwikkeld op basis van deze big data. Nu zijn er plannen om dit funda Huis echt te gaan bouwen!

Een rijtjeshuis met het ruimtelijke gevoel van een kasteel

"Het funda Huis is uniek, biedt de ruimte van een kasteel en is toch zo ontworpen dat het in elke straat met rijtjeshuizen zou passen", aldus de architecten.

Wat zou het gaaf zijn wanneer er een hofje wordt gebouwd met bijvoorbeeld 15 tot 35 woningen, met centraal het funda Huis en daaromheen een mix van woningen. Deze woningen worden ontworpen op basis van de wensen van de toekomstige bewoners, verzameld via de platforms van NieuwWonenNederland. De twee architecten van het funda Huis, Jeroen Atteveld (Heren 5) en Dingeman Deijs, zetten zich in voor het ontwerp van het hele project. zie verder https: https://www.nieuwwonenamsterdam.nl/projecten/het-funda-huis-2102

Copyright ©  Pandeo

Onze partners zijn lid van:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram