S Mode, V&D, Perry Sport, Miss Etam en nu ook Intertoys. Sinds 2012 gingen zeker zestig Nederlandse winkelketens failliet. Toch zijn de meeste namen niet uit het straatbeeld verdwenen. Ze komen hooguit minder vaak voorbij. Dat blijkt uit onderzoek van Het Financieele Dagblad naar de faillissementen van grote en middelgrote winkelketens.

Sinds 2012 werd minstens 75 keer faillissement uitgesproken over een winkelketen. Sommige ketens gingen meerdere keren bankroet. Slechts in een derde van de gevallen viel daarna ook definitief het doek voor de winkelketen. Zie verder https://fd.nl/achtergrond/1291785/winkelketen-failliet-afslanken-en-weer-doorgaan

Copyright ©  Pandeo

Onze partners zijn lid van:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram