Hoe werkt het voor de verkoper.

Deze verkoop zonder kosten voor de verkoper kunnen wij u aanbieden, omdat we gebruik maken van de nieuwste digitale technologie en het zo efficiënt mogelijk inzetten. De platformkosten zijn voor de koper. Je krijgt een vaste contactpersoon die u begeleidt door het hele verkoopproces, die goed bereikbaar is.

Dit doen wij voor U:

Woning opname en vraagprijs>>>

■ opname door een lokaal bekend, erkende makelaar/taxateur; inmeten en foto's maken
■ waarde indicatie en vraagprijs bepalen
■ opmeten volgens de norm NEN 2580

Juridische zaken>>>

■ informatie ivm meldingsplicht
■ vragenlijst opmaken - controle eigedomsbewijs
■ recherche kadastale gegevens - opstellen lijst onroerende zaken
■ begeleiden vd koopovereenkomst met de notaris
 

Marketing en reclame

■ publicatie op Funda, Huislijn, Jaap en Pararuis
■  aanleveren van diverse verkoop accessoires en diensten, zie marketing/reclame tools
 

Bieden, onderhandelen en koopovereenkomst

■ het bieden gaat via een veilingplatform
■ de verkoper en de bieder wordt op de hoogte gehouden
■  uitonderhandelen van de hoogste biedingen
■ begeleiden van koopovereenkomst

Woningopname:
Als start van onze dienst komt de NVM makelaar/taxateur bij u langs. Deze adviseert de vraagprijs.

Presentatie:
U kunt extra presentatie van de woning of pand zelf bepalen via de pagina marketing/reclame tools op de website

Open huis/pand:
De verkoop van uw woning start met de vermelding op de Pandeowebwinkel, Funda en diverse websites. Het organiseren van een open huis/pand kunt u zelf uitvoeren of uw vraag assistentie. Kosten hiervoor bedragen € 160,- voor twee open huizen.

Bieden en onderhandelen:
Het bieden kan beginnen. Geïnteresseerden brengen online een bod uit op jouw woning. Dit bod is zichtbaar voor andere geïnteresseerden. Zo houden we het bieden transparant en geven we geïnteresseerden de mogelijkheid om hun bod nog een keer te herzien. Bij het biedingssysteem wordt opgenomen dat de koper de vergoeding van de door verkoper gemaakte verkoopkosten tevens dient te voldoen. De koopprijs bestaat dus uit de koopsom voor de onroerende zaak, te vermeerderen met de vergoeding van de door verkoper gemaakt verkoopkosten c.q. courtage. De courtage zal feitelijk worden voldaan door de koper.  

Bij elk bod ontvang u van ons een e-mailbericht. U bent dus meteen op de hoogte als er een nieuw bod wordt uitgebracht. Ook krijg u een link naar het overzicht van alle biedingen op uw woning of pand.

Jij bepaalt uiteindelijk zelf aan wie u het gunt. In de praktijk zal dit vaak degene met het hoogste bod zijn, maar dit hoeft niet per se. Soms wordt er gekozen voor een partij welke meer zekerheid biedt of waar u gewoon een goed gevoel bij hebt.

Koopovereenkomst tekenen:
Heb u een bieder geselecteerd? Dan nemen we namens uw contact op met de bieder om tot een definitieve koopovereenkomst te komen. Wij maken een afspraak met de notaris en mailen de gegevens.

Definitieve overdracht:
De notaris draagt zorg voor het contact met u en de koper. Ook regelt de notaris een soepele overdracht tijdens de definitieve ondertekening op het notariskantoor. 

Onze aanpak:
Dit is anders dat bij de meeste makelaars, maar wij zijn ervan overtuigd dat dit systeem voor beide partijen transparant, voordelig, overzichtelijk en integer is.

Aanbieden op de Pandeoveiling.
Copyright ©  Pandeo

Onze partners zijn lid van:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram