Uitleg biedsysteem

Pandeo heeft als doel om de vastgoed sector volledig transparant te maken, vooral in Amsterdam is dat nodig in verband met een tekort aan goed objecten. Met een eigen biedsysteem kan iedereen zien wat er geboden wordt, dat is niet het geval bij een gesloten systeem of inschrijving. We bouwen aan een digitale woning/pand dossier voor verkopers. Kopers kunnen daar gebruik van maken, zeer transparant.

We proberen we voor beide partijen (koper en verkoper) zo voordelig mogelijk te houden.

Deze dienst kan alleen in Amsterdam en omstreken (straal ± 20 km, Amstelveen, Haarlem, Bloemendaal, Hoofddorp, enz.) worden afgenomen, daar zijn we goed bekend met de buurten.

Wat doen wij anders? Geen platformkosten voor de verkoper.

Uw woning of pand wordt digitaal aangeboden via een speciaal biedsysteem. Geen platformkosten voor de verkoper (behoudens extra marketing/reclame kosten, zie webwinkel), alle werkzaamheden worden uitgevoerd door gecertificeerde vakmensen (NVM makelaar, NRVT taxateur, BBI bouwkundige, fotografen enz.). De kosten voor de koper zijn de platformkosten, notariskosten en financiële afwikkelingen (hypotheek, leningen enz.).

Ons verdienmodel:
No cure no pay, wij verdienen alleen wanneer de woning of pand is verkocht, Wij zullen uiterste ons beste doen om de verkoop te realiseren. Bij veel makelaars betaal je een percentage van de koopsom; bijvoorbeeld verkoop van de woning € 300.000,= gemiddelde verkoopkosten of courtage € 4.000,=.

Bij Pandeo is de verkoopservice gratis voor de verkoper, de koper betaalt een vast bedrag aan platformkosten van € 1.895,= (inclusief btw).

De koopsom is inclusief het bedrag van € 1.895,=, dit wordt later als platformkosten betaalt door de verkoper aan Pandeo, de notaris zal daar op toe zien. De koper kan indien nodig de koopsom inclusief deze hierboven genoemde kosten meenemen met zijn hypotheek aanvraag.

Copyright ©  Pandeo

Onze partners zijn lid van:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram