Het object is bij onze collega in opdracht. Wij begeleiden u graag bij de aanhuur of aankoop in verband met de huurwaarde, rendementsberekening, taxatie, bouwkundige inspectie/keuring enz.; tel. 06-13163756.

Omschrijving

Fraai verbouwd 3-kamer appartement 42 m2 met een binnentrap naar de begane grond (berging 16 m2) waar de slaapkamer zich bevindt. Aan de voorzijde is nog een berging van 11 m2. Via de keuken met een balkon over de volle breedte komt U via de trap in een royale gezellige tuin. Het appartement bevindt zich op steenworp afstand van het Westerpark.

LIGGING
Het appartement ligt om de hoek van de Haarlemmerweg, met directe aansluiting op de ring A10 via de afslagen S103 en S104. Bus 21 geeft een directe verbinding naar het Centraal Station, tram 12 naar Station Sloterdijk. Zowel het centrum van de stad, de Jordaan alsook bijvoorbeeld de Haarlemmerdijk met zijn gezellige winkels zijn met 5–10 minuten fietsen binnen handbereik.

Copyright ©  Pandeo

Onze partners zijn lid van:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram