[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

U wilt maximaal rendement en gemak! 

Dat vraagt om goed onderhoud van uw woning, beleggingspand of V.v.E; wij regelen dat voor u.

Wij bieden beheer op maat namelijk:

Dagelijks onderhoud

24 uur per dag, 7 dagen per week staan wij klaar om de benodigde herstelwerkzaamheden snel, correct en tegen een concurrerende prijs uit te voeren. Voor elke discipline hebben wij diverse aannemers beschikbaar. 

Mutatieonderhoud

Wanneer een woning leeg komt zorgen wij er voor dat de woning zo snel mogelijk weer verhuurd kan worden tegen het beste rendement. Wij adviseren u over mogelijke rendabele verbeteringen en wij begeleiden deze werkzaamheden.

Planmatig onderhoud door middel van een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP)

Doel van de inspectie is inzicht te geven in het noodzakelijke bouwkundige onderhoud. De inspectie heeft voornamelijk betrekking op bouwkundige onderdelen van een levensduur van 15 jaar. Aan de hand van het rapport wordt een begroting gemaakt van de jaarlijkse onderhouds-reserveringkosten per bouwkundig onderdeel (meerjarige onderhoudsplanning MJOP).

Het afschouwen van het pand

Wij inspecteren periodiek uw vastgoedportefeuille en stellen een plan van aanpak van het onderhoud dat noodzakelijk gedaan moet worden. Mocht het bijvoorbeeld nodig zijn om het buitenschilderwerk volgend jaar uit te voeren, dan vragen wij hiervoor ruim op tijd concurrerende offertes aan.

Vervolgens adviseren wij u welk bedrijf de werkzaamheden het beste kan uitvoeren. De opdrachtverstrekking, planning, het informeren van bewoners, begeleiding, oplevering en bewaking van garantietermijnen worden in het plan van aanpak opgenomen.

Reparatieverzoek?

U kunt onze technisch opzichter bellen tijdens het telefonisch spreekuur op maandag/woensdag/vrijdag tussen 08.30 en 10.00 uur via het algemene telefoonnummer of u stuurt ons een mail naar info@pandeo.nl

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text css_animation="right-to-left"]planmatig onderhoud

vraag een offerte aan >>>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Copyright ©  Pandeo

Onze partners zijn lid van:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram