Pandeo heeft als doel om de vastgoed sector volledig transparant te maken, vooral in Amsterdam is dat nodig in verband met een tekort aan goed objecten. Met een eigen biedsysteem kan iedereen zien wat er geboden wordt, dat is niet het geval bij een gesloten systeem of inschrijving. We bouwen aan een digitale woning/pand dossier voor verkopers. Kopers kunnen daar gebruik van maken, zeer transparant.

We proberen we voor beide partijen (koper en verkoper) het zo transparant mogelijk te houden.

Bieden en onderhandelen:

Hoe werkt het voor de verkoper:
Het bieden kan beginnen. Geïnteresseerden brengen online een bod uit op jouw woning. Dit bod is zichtbaar voor andere geïnteresseerden. Zo houden we het bieden transparant en geven we geïnteresseerden de mogelijkheid om hun bod nog een keer te herzien. 

Bij elk bod ontvang u van ons een e-mailbericht. U bent dus meteen op de hoogte als er een nieuw bod wordt uitgebracht. Ook krijg u een link naar het overzicht van alle biedingen op uw woning of pand.

Jij bepaalt uiteindelijk zelf aan wie u het gunt. In de praktijk zal dit vaak degene met het hoogste bod zijn, maar dit hoeft niet per se. Soms wordt er gekozen voor een partij welke meer zekerheid biedt of waar u gewoon een goed gevoel bij hebt.

Koopovereenkomst tekenen:
Heb u een bieder geselecteerd? Dan nemen we namens uw contact op met de bieder om tot een definitieve koopovereenkomst te komen. Wij maken een afspraak met de notaris en mailen de gegevens.

Definitieve overdracht:
De notaris draagt zorg voor het contact met u en de koper. Ook regelt de notaris een soepele overdracht tijdens de definitieve ondertekening op het notariskantoor. 

Onze aanpak:
Dit is anders dat bij de meeste makelaars, maar wij zijn ervan overtuigd dat dit systeem voor beide partijen transparant, voordelig, overzichtelijk en integer is.

Voor kopers werkt het als volgt.

De woningen of panden verkopen we alleen via het online veillingplatform. Via deze website of platform kan met zelf bepalen wanneer en hoeveel men wil bieden. In de bieding geschiedenis kan iedereen zien hoeveel en wanneer er is geboden, alles transparant, overzichtelijk en integer. De verkoper heeft wel aan het eind van het biedingstermijn het recht van gunning, dat is logisch.

Uitleg:

Bezichtiging >>>

■ aanmelden voor een bezichtiging kan via de aanbieding pagina op de veilingwebsite
■ de eigenaar zal u rondleiden, deze kent alle details van de woning het beste, of anders onze makelaar
■ druk op de lichtgroene knop voor een afspraak, zie de veilingsite.

Bieden >>>

■ U besluit om op deze woning of pand te bieden
■ graag eerst registeren en het voorwaarde (financiering, bouwkundige keuring) formulier invullen
■ een bod uitbrengen gaat via het bieding vak, deze ziet u op de pagina van uw keuze
■ einde tijdvak van bieding wordt ook vermeld, wanneer in het laatste 10 minuten nog wordt geboden dan wordt de duur met 10 minuten verlengt
■ na het sluiten van de veiling, houden we u op de hoogte houden, welk bod is geaccepteerd.
 

Gunnig >>>

■ de verkoper bepaalt dit op basis van zijn voorkeur met name het hoogste bod en de voorwaarde
■ aanleveren van diverse verkoop accessoires en diensten, zie marketing/reclame tools.
 

Veilingkosten >>>

■ de koper betaalt aan veilingkosten € 1.895,= (inclusief btw) voor het gebruikmaken van het digitale biedingplatform. Dit wordt afgerekend bij het transporteren van de woning of pand.

Akte opname en transport >>>

■ de veiling staat onder toezicht van een notaris, deze zal ook de documenten opmaken

Bieden en onderhandelen:
Het bieden kan beginnen. Geïnteresseerden brengen online een bod uit op uw woning of pand. Dit bod is zichtbaar voor andere geïnteresseerden. Zo houden we het bieden transparant en geven we geïnteresseerden de mogelijkheid om hun bod nog een keer te herzien. 

Wij wensen u veel succes met het bieden.

Copyright ©  Pandeo

Onze partners zijn lid van:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram