Actie

Gaat u uw huis binnenkort verkopen of bent u van plan een huis te kopen? Tot en met december 2016 maakt u elke maand kans om de bemiddelingskosten terug te verdienen!

Maak kans op € 2.500,- cashback
Door deelname aan deze actie maakt u kans op een vergoeding van maximaal € 2.500,- (inclusief BTW) ter dekking van (een deel van) de kosten voor de uitvoering van de opdracht. De actie loopt van 1 september 2016 tot en met 31 december 2016. Iedereen die binnen deze periode aan ons een opdracht geeft voor de aan- of verkoop van een woning kan deelnemen.

Iedere maand prijs
Iedere maand van de actieperiode wordt één winnaar bekend gemaakt. VastgoedPRO maakt per maand de winnaar bekend via uw makelaar. Let op: als u mee doet en wint, vindt alleen de uitbetaling van de prijs plaats als de aan- of verkoop van de woning via de betreffende VastgoedPRO makelaar binnen 2 jaar na aanmelding voor deze actie heeft plaatsgevonden.
Bekijk hier alle actievoorwaarden
Copyright ©  Pandeo

Onze partners zijn lid van:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram