Op woensdag 7 december start de verkoop van 40 nieuwe appartementen in Elements. Je bent van harte welkom om langs te komen bij het verkoopevent waar we je alles vertellen over de verschillende woningen en het unieke gebouw Elements met vele extra’s. Aan de hand van het beeldmateriaal en de maquette krijg je alvast een idee hoe het wonen in Elements zal zijn.

Wil je langskomen op 7 december? Meld je dan nu aan op de website van Elements - www.elements-living.nl
 

**for English see below**

Gevormd door de elementen
Op een mooie prominente plek aan de Amstel, in het Amstelkwartier dichtbij het Bella Vistapark, wordt Elements Amsterdam gerealiseerd. Een prijswinnend gebouw met een bijzonder ontwerp. De vorm van Elements komt niet van de tekentafel, maar is tot stand gekomen door het combineren van data in een 3D model. Waarbij rekening is gehouden met de baan van de zon, daglicht, de invloed van de wind en energieopwekking. Het resultaat hiervan is een gebouw dat in balans is met de elementen, zonder scherpe hoeken, met opvallende bronskleurige horizontale lijnen. De contouren van het gebouw zijn afgestemd op de omgeving en zorgen voor een optimale woonbeleving.

Elements living
In Elements woon je in een gebouw dat heel veel te bieden heeft. In de 70 meter hoge toren komen in totaal 70 koopwoningen en 70 huurwoningen in het middensegment. Elements krijgt verschillende daktuinen een eigen zwembad met uitzicht op de Amstel. Fijne plekken om tot rust te komen. Op de begane grond van Elements komt ruimte voor bedrijven zoals bijvoorbeeld co-working spaces en een gezellige bar.

Klimaatpositief
Elements is klimaatpositief op het gebied van energie: met de zonnepanelen geïntegreerd in de balkonranden wordt een groot deel van de energiebehoefte duurzaam opgewerkt. Bovendien zorgt de verwerking van duurzaam hout in het gebouw voor een lage CO2 footprint en het groen van de daktuinen verlaagt ook de hittestress van de stad.

Geen zelfbewoningsplicht
In Elements is geen sprake van zelfbewoningsplicht. Het is toegestaan een woning te verhuren voor 6 maanden of langer.

Bereikbaarheid
Binnen vijf minuten ben je thuis vanaf de A2, Station Amsterdam Amstel of metrostation Spaklerweg.

De planning is dat de appartementen in Elements eind 2025 klaar zijn.

-------------
The sale of 40 new apartments in Elements will start on Wednesday 7 December. Please join us at the sales event, where we would be happy to tell you all about the individual units and the unique Elements building and is countless amenities. Visual materials and the scale model will be available to give you an idea of what living in Elements will be like.

Would you like to attend the event on December 7th? Please register now: www.elements-living.nl

The sale of the first 11 apartments in Elements has started.
Registration is closed, but you can still register yourself as a reserve candidate. The other apartments will be offered in phases. For more information, please contact one of the realtors.

In a beautiful, prominent location by Amstel River, in Amstel Quarter close to Bella Vista park, Elements Amsterdam is under development. An award-winning building with an exceptional design. The outlines of Elements were not created on a drawing board, but are born from combining data in a 3D model; taking into account the sun's orbit, incidence of daylight, the effect of the wind and power generation. The result is a building that is perfectly attuned to the elements, without sharp edges and showcasing striking bronze-colored horizontal lines. The contours of the building are aligned to the surroundings and ensure an optimum living experience.

A home in Elements
Elements homes are in a building that has a lot to offer. The 70-meter tall building will accommodate a total of 70 owner-occupied homes and 70 mid-range rental homes. Elements will have its own swimming pool overlooking Amstel River. The building will also feature an array of roof gardens. Magical and tranquil spaces to unwind. The ground-floor level of Elements will house businesses, such as co-working spaces and a welcoming bar.

Climate positive
Elements is climate positive in terms of energy: the solar panels, integrated into the balcony edges, will generate a large portion of the total energy demand in a sustainable manner. Moreover, the use of sustainable timber in the building ensures a small CO2 footprint and the greenery on the rooftops reduces the heat stress of the city.

No self-occupancy obligation
There is no self-occupancy obligation in Elements. It is allowed to rent out an apartment for 6 months or longer.

Accessibility
Arrive home in five minutes from the A2, Station Amsterdam Amstel or metro station Spaklerweg.

The apartments in Elements are scheduled to be completed late 2025.
 
Copyright ©  Pandeo

Onze partners zijn lid van:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram