Scheepstimmermanstraat 37 1019 WT Amsterdam. Werd op Funda aangemeld op 16-03-2022 en de koopakte is ondertekend akte op 31-03-2022, 16 dagen op de markt. Vraagprijs € 750.000,= en transactieprijs € 940.000,= ( € 190.000,=). Prijs per m² van € 6.250,= naar € 7.833,33.

Conclusie: in deze markt moet je goed weten wat de marktwaarde is.   

English translation below
Heerlijk licht, goed ingedeeld en uitgebouwd gezinshuis met een woonoppervlak van maar liefst 120m2, riante woonkamer en keuken, 3 slaapkamers, terras van 13,60 m2 op het zuiden en een eigen parkeerplaats in de parkeergarage! Het huis is gelegen op het rustige en kindvriendelijke schiereiland Borneo-eiland in het populaire Oostelijk Havengebied, nabij het centrum.

INDELING
Begane grond: Eigen entree met trapopgang en ruime berging.

Eerste verdieping: Overloop met toiletruimte. Zeer lichte en ruime woonkamer aan de voorzijde van maar liefst 5.20m breed. De ruime woonkeuken aan de achterzijde van de woning is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder combi-oven/magnetron, koel en vries combinatie, vaatwasser en inductiekookplaat. Hier is voldoende ruimte voor een grote eettafel en dus echt een woonkeuken. Door de aanwezigheid van een lichtstraat is het in de woonkeuken altijd licht. De totale oppervlakte van de eerste verdieping bedraagt maar liefst 55m2.

Tweede verdieping: Hier bevinden zich hier twee ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, ligbad, douche en een tweede toilet. Naast de badkamer bevindt zich een kast met aansluitingen voor een wasmachine en een droger.

Terras: De tweede verdieping beschikt over een dakterras van 13,60m2, voorzien van hardhouten vlonder, pal op het zuiden. Hier kunt u vanaf het vroege voorjaar al genieten van de eerste zonnestralen. Het terras is bereiken via een eigen toegang vanuit de overloop en vanuit de hoofdslaapkamer.

Derde verdieping: Dakopbouw met toegang tot de ruime derde slaap/werkkamer van maar liefst 17,40 m2 met openslaande deuren.

Parkeergelegenheid: Eigen parkeerplaats in de parkeergarage. De vraagprijs is inclusief parkeerplaats. Ook is er ruimte voor het stallen van fietsen in de parkeergarage direct naast de berging.

Servicekosten:
De maandelijkse servicekosten bedragen € 147,04 per maand. De VvE wordt professioneel beheerd.

Erfpacht:
Het pand is gelegen op erfpachtgrond. De canon is afgekocht tot 2047 en reeds door de huidige eigenaar met de gunstige voorwaardes omgezet naar eeuwigdurende erfpacht na 2047 tegen een jaarlijks canonbedrag.

Omgeving:
Het Oostelijk Havengebied was ooit een van de belangrijkste aanvoerhavens van Nederland en nu omgetoverd tot een van de meest gewilde buurten van de stad! De buurt staat bekend om de moderne architectuur, de ruimtelijkheid en natuurlijk het contact met het water.
Kortom een uniek stukje Amsterdam.
Op loopafstand van de woning bevinden zich winkelcentrum Brazilië (o.a. Albert Heijn, Jumbo, Hema, Odin, Marqt en apotheek), de biologische markt op woensdag, verschillende scholen en kinderopvang, een traiteur, woonwinkels als Pol’s Potten en Sissy Boy Homeland, sportscholen, het Lloyd Hotel, Club Panama, de Harbour Club en natuurlijk de Oceaan.
Voor de waterliefhebbers is er een buurthaventje, een zeilschool en om de hoek ligt de gezellige zwemsteiger van Borneo-eiland voor een frisse duik.

Bereikbaarheid:
Met de fiets bent u in 15 minuten in het centrum of op het CS. Bus 43, tram 7 of 26 brengen u in een korte tijd naar het centrum of CS. Met het Oostveer heeft u een zeer goede verbinding met Amsterdam Noord. Met de auto bent u via de Piet Heintunnel in enkele minuten op de A10.

Bijzonderheden:
- 3 ruime slaapkamers
- dakterras/balkon op het zuiden
- moderne luxe Siematic woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur
- rustige en kindvriendelijke locatie en alle voorzieningen in de directe omgeving
- Zwem-/ vaarwater direct om de hoek
- bouwjaar 1999
- stadsverwarming
- energielabel A
- afgekochte erfpacht (2047)
- de gezonde Vereniging van Eigenaren is professioneel uitbesteed
- oplevering: in overleg

*De woning is ingemeten conform NEN 2580 en heeft een woonoppervlakte van 120 m2. Een meetrapport is uiteraard beschikbaar.

ENGLISH
Lovely bright, well laid out and extended family house of 120m2, spacious living room and kitchen, 3 bedrooms, private entrance, terrace of 13.60 m2 facing south and private parking in the garage! The house is situated on the quiet and child friendly Borneo Island peninsula in the popular Eastern Docklands, near the city center.

LAYOUT
Ground floor: Private entrance with staircase and spacious storage room.

First floor: Landing with toilet. Very bright and spacious living room at the front of 5.20m wide. The spacious kitchen at the rear of the house is equipped with various build-in appliances including combi-oven/microwave, refrigerator and freezer, dishwasher and induction stove. There is also plenty of room for a large dining table. Due to the large skylight in the kitchen, there is always a lot of natural light in the kitchen. The total surface of the second floor is less than 55m2.

Second floor: Here are two spacious bedrooms and a bathroom. The bathroom is equipped with a sink with cupboard, bathtub, shower and a second toilet. Next to the bathroom is a closet with connections for a washer and tumble dryer.

Terrace: The second floor has a roof terrace of 13.60 m2, with hardwood decking, facing south. Here you can enjoy the sun already from the early spring. The terrace can be reached through an entrance from the landing and from the master bedroom.

Third floor: Rooftop with access to the spacious third bedroom / study of 17.40 m2 with patio doors.

Parking: Private parking in the garage. The asking price includes the parking. There is also space for parking bicycles in the parking garage right next to the storage room.

Service costs:
The monthly service charges are € 147,04 per month. The Association of Owners is professionally managed.

Leasehold:
The property is located on leasehold land. The canon has been bought off until 2047 and has already been converted by the current owner into a perpetual leasehold after 2047 at an annual canon fee the basis of favorable terms.

Surroundings:
The Eastern Docklands area was once one of the most important ports in the Netherlands and now has been transformed into one of the most sought-after neighborhoods in the city!
The neighborhood is known for its modern architecture, spaciousness and of course its connection with the water. In short, a unique part of Amsterdam.
Within walking distance of the house, you will find shopping center Brazilië (including Albert Heijn, Jumbo, Hema, Odin, Marqt and pharmacy), the organic market on Wednesday, various schools and daycare centers, home decor stores like Pol's Potten and Sissy Boy Homeland, gyms, the Lloyd Hotel, Club Panama, the Harbour Club and of course the Oceaan.
For water lovers, there is a neighborhood harbor, a sailing school and around the corner is the lively Borneo Island swimming pier for a refreshing dip.

Accessibility:
By bike you are in the city center or at the Central Station in 15 minutes. Bus 43, trams 7 or 26 take you to the city center or Central Station in a short time. The Oostveer has a very good connection with the North of Amsterdam. By car you are on the A10 in a few minutes via the Piet Hein tunnel.

Features:
- 3 spacious bedrooms
- Roof terrace/balcony facing south
- Modern luxury Siematic kitchen with various build-in appliances
- Quiet and child friendly location and all facilities in the immediate vicinity
- Swimming / sailing waters just around the corner
- Year of construction 1999
- District heating
- Energy label A
- Leasehold surrendered (2047)
- The solid association of owners is professionally outsourced
- Delivery in consultation

*The house is measured according to NEN 2580 and has a surface of 120 m2. A measurement report is available. 

 

 

Copyright ©  Pandeo

Onze partners zijn lid van:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram