Taxatie bedrijfsmatig vastgoed en beleggingen

Voor financiering, visie of inzicht heeft u een taxatie nodig.

Elke type commercieel vastgoed taxeren wij, zoals, winkelpand, bedrijf-, kantoor-, hotel, grond of portefeuille. Doordat wij goed op de hoogte zijn van bouwkundige zaken kunnen wij de waarde beter inschatten. Wij beschikken tevens over een uitgebreide databank met bouwkundige gegevens, prijzen en locaties. Bovendien werken we intensief samen met deskundigen in de bouw, - luchtbehandeling/klimaatbeheersing, - brandveiligheid.

TMI (Taxatie Management Instituut)

Onze taxateurs zijn verbonden aan het TMI. Taxaties die gemaakt zijn met het Taxatie Management Systeem voldoen aan de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed©. Dat houdt in dat de taxatie daarmee voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaard in de markt én onderbouwd is.
Taxaties in verband met:
■ huurprijs verhogen of huurprijs verlagen?
■ de huurder wil de huurprijs verlagen; de verhuurder wil de huurprijs verhogen
■ het toepassen van de wettelijke bepalingen zoals die zijn opgenomen in art. 7:290 BW
■ het beoordelen van het contract en wat zijn de mogelijkheden
■ huurprijzen van vergelijkbare bedrijfsruimten verzamelen (referentiepanden)
■ het beoordelen van de locatie
■ objectieve en/of subjectieve elementen onderkennen van de werkelijk verschuldigde huurprijs (familierelatie of ex-medewerker, huurvrije periode, incentive enz.)
■ het beoordelen van onderhoud, afwerking, installaties, verbeteringen aan het pand zowel inwendig als uitwendig ten opzichte van de huurprijs
■ correctie van de huurprijs toepassen
■ ITZA methode toepassen

Tarieven op aanvraag.

Voorbeelden van taxaties van bedrijfsmatig vastgoedportefeuille (gedeelte)
AadHof taxeert divers objecten zoals winkels, bedrijven en kantoren. Alle componenten worden meegenomen in de marktwaarde zoals locatie, grond, oppervlakte, inhoud, huidige gebruik, optimaal gebruik, staat van onderhoud, juridische en publieke aspecten enz. De taxatierapporten zijn opgemaakt volgens de taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed en conform de PTA richtlijnen.
Taxatie van een winkel Eerste van der Helsttraat. Het bepalen van de marktwaarde, omdat de huidige huurder de winkel wil kopen.
Taxatie van een restaurant aan de Overtoom, in verband met de jaarrekening. zie ook de berekening
Copyright ©  Pandeo

lid van:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram