VERKOCHT

Czaar Peterstraat 21-23 / Conradstraat 4-6

bedrijfspand
vraagpr.: €4.500.000
m² prijs: €4.649
rendement: %
gebruiksopp.: 968
perceelopper.: 0
inhoud: 550
diversen: opslagruimte,magazijn,
125
garage / parkeerplekken: nee
type: bedrijfspand
bouwjaar: 1880
energielabel: niet bekend
locatie: rustige weg

Omschrijving:

Dit aanbod wordt aangeboden door collega makelaar; wij willen u graag van dienst zijn (aankoopadvies; taxatie; bouwkundige keuring enz.). 

Fraai monumentaal pand gelegen in de Czaar Peterbuurt in Stadsdeel Centrum ten oosten van de Oostelijke Eilanden. De Czaar Peterstraat is het Centrum van de Czaar Peterbuurt waar diverse bedrijven,  winkels en horecagelegenheden te vinden zijn. Naast de Czaar Peterbuurt ligt Oostenburg; een voormalig VOC terrein welke de komende jaren getransformeerd zal worden naar een nieuwe buurt met een diversiteit aan gebouwen en functies.

Het pand is een Rijksmonument en gebouwd omstreeks 1880. Het is opgebouwd uit een lager middendeel met 2 lagen tussen 2 opgetrokken hoekblokken van 4 lagen. Momenteel zijn er in het pand een restaurant, woningen en kantoren gevestigd.

De bereikbaarheid is uitstekend. Er rijden diverse bussen richting Centraal Station en tram 7 heeft een verbinding via het Leidseplein naar het Sloterpark. Via de IJtunnel en de Piet Heintunnel is de locatie goed bereikbaar met de auto.

Het pand wordt te koop aangeboden middels een verkoop door uitgifte in eeuwigdurende erfpacht. De vastgestelde grondwaarde bedraagt:
€ 2.550.000,-. De vraagprijs voor de eenmalige opstalvergoeding is
€ 1.950.000,-

Let op: bij vestiging van het erfpachtrecht dient u zowel de vastgestelde grondwaarde als de overeengekomen eenmalige vergoeding voor de opstal te voldoen.

kenmerken:

Kenmerken Czaar Peterstraat 21-23 / Conradstraat 4-6

Type object

Wonen, horeca, kantoor

Buurt

Centrum

Adres

Czaar Peterstraat 21-23 / Conradstraat 4-6 te Amsterdam

Oppervlakte

968,3 BVO / 797,6 VVO

Vraagprijs

€ 4.500.000,-

terug >>>
Copyright ©  Pandeo

lid van:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram