Wij hebben de kennis.

Met onze specifieke kennis en diensten, zoals data, taxatie, bouwkunde, webwinkel, veilingsysteem, kunnen we u digitaal, snel, goed 
en eerlijk helpen, en het bespaart u tevens duizenden euro's.

Aankoopmakelaar 

Dat kan ik zelf wel, wordt vaak gezegd. Maar dan vist u wel achter het net en u mist de vakkennis die ervoor nodig is.

Lees meer >>>

Exclusief aanbod

Wij hebben een selectie gemaakt van het aanbod dat te koop is qua locatie, oppervlakte, marktwaarde en afwerking / onderhoud.

Lees meer >>>

Taxatie

Door gebruik te maken van een uitgebreide databank en inzicht in bouwkundige zaken kunnen we u goed van dienst zijn.

Lees meer >>>

Bouwkunde & Beheer

Welke gebreken zijn er? Wat zijn de gevolgen? Hoeveel gaat het kosten? Onze bouwkundige afdeling kan u dat uitleggen.

Lees meer >>>

Verkoopmakelaar

Kies voor Pandeo makelaars, wanneer u kennis, daadkracht en integriteit verwacht. We maken gebruik van verschillende verkoop opties.
Lees meer >>>

Rapporten

Om meer zicht te krijgen op vastgoed leveren wij verschillende rapporten: bouwkundige -, puntentelling-, projectrapporten.
Lees meer >>>

kopen/verkopen op een veiling 

Het aan- of verkopen op de veiling kan zeer lucratief zijn. Er wordt gekocht zonder enig voorbehoud, daarom moet de voorbereiding perfect zijn.

Lees meer >>>

Meer dan een makelaar.

Ons doel is het leveren van de juiste informatie en adviezen en het bereiken van het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor u de beste beslissingen kunt nemen. Dat kan een taxatie- of een bouwkundig keuringsrapport zijn, maar ook het onderhandelingsresultaat van een schaderegeling, aan-, verkoop- en huurproces of een nauwkeurige bouwkundige inspectie.

Met onze winkel waarbij we verschillende diensten aanbieden kunnen we efficiënt uw opdrachten uitvoeren. Pandeo heeft als doel om de vastgoedsector volledig transparant te maken, vooral in Amsterdam is dat nodig in verband met een tekort aan goede objecten, daarom starten we gestart met een eigen biedsysteem online. Iedereen kan zien wat er geboden wordt, dit is niet het geval bij een gesloten systeem of inschrijving. 
  • Pand En Omgeving

  • We zijn actief in amsterdam en omstreken.

  • Dit taxeren we ook.

  • Eigen veilingsysteem: transparant 
    en een eerlijke aan- en verkoop.

  • Maak gebruik van onze data, juridische en bouwkundige kennis.

  • Pandeo maakt u droom waar.

Samenwerking en partners.

Copyright ©  Pandeo

lid van:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram